Masssage

Ik ben altijd onder de indruk van de eenvoudige, maar ongelooflijke kracht van aanraking die genezing en transformatie uitnodigt en je opnieuw het gevoel van verbondenheid en eenheid laat ervaren.

Genezing betekent ‘heel maken’ en terugkomen in heelheid is een beweging naar zelfacceptatie en zelfliefde. Alles is al inherent en nauw met elkaar verbonden, we zijn al heel.

Een massage is een van de oudste en bekendste geneeswijzen. De handen zijn de antennes van onze ziel. De helende effecten van massages op de gezondheid van je lichaam en geest worden al sinds de oudheid erkend.

Intuïtive massage

In een intuïtieve massage masseer ik vanuit mijn hart. Ik geef je mijn liefdevolle aandacht en aanwezigheid.

Er is geen vooropgezet plan of structuur, ik luister voortdurend bewust en aandachtig naar wat mij wordt ingegeven. Mijn handen worden gestuurd vanuit mijn essentie, intuïtie en jouw energie in dat moment.

Symphony of the cells

Symphony of the Cells is een methode waarbij essentiële oliën worden aangebracht op de meridiaan van de rug en voeten.

Symphony of the Cells bestaat uit meerdere unieke protocollen, die elk een positieve werking heeft op de gezondheidstoestand oftewel de homeostase. Het brengt balans en harmonie in het lichaam op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

AromaTouch

AromaTouch massage is een klinische benadering om etherische oliën toe te passen.

Er wordt tijdens deze massage gewerkt langs de meridiaan energiebanen en de inwendige contactpunten van de rug en voeten. Het doel van een AromaTouch massage is het sympathische en het parasympatische zenuwstelsel van het lichaam weer in evenwicht te brengen.