Woman’s Worth

Woman’s Worth gaat over vrouwenkracht, echter niet langer vanuit een plek van polarisatie, afgescheidenheid of uitsluiting, maar vanuit eenheid, integratie en inclusiviteit.

Deze creatiekracht, wijsheid, innerlijke technologie en kennis is allemaal allang in onszelf aanwezig. We mogen leren en onszelf eraan herinneren om onszelf uit de weg te gaan en deze intelligentie en magie van het leven haar werk te laten doen.

We zijn vergeten om werkelijk voor ons bijzondere lichaam te zorgen. We luisteren niet genoeg naar haar signalen en zoeken buiten onszelf naar een oplossing, vertrouwend op de ratio in plaats van te luisteren naar een diep innerlijk weten. Gemaakt door de originele blauwdruk van het leven bevat het nog steeds alle geheimen van deze kennis. Het is de zetel van onze ziel en verbindt met alle werelden en dimensies.

Dit is het moment om onze vrouwelijke kracht in zachtheid te erkennen en te realiseren dat wij wonderbaarlijke wezens zijn die we mogen eren en vertrouwen. Tijd om kennis te maken met jouw Woman’s Worth en te voelen en te ontdekken wat jouw onschatbare waarde is.

Wanneer vrouwen zich opnieuw verbinden met hun Inner Goddess, ontstaat heling op het diepste niveau. Niet alleen in het heden maar ook voor toekomstige generaties en hen die ons voorgingen!

Let’s journey together!