Reading

‘Readen’ is een manier van bewust “intuïtief” waarnemen van informatie die een beeld geeft van wat er zich op dit moment bewust en onbewust in je leven afspeelt en waarom.

Tijdens een reading, stem ik op afstand af op een foto. Door in te tunen en bewust contact te maken met de persoon wordt een telepathische verbinding tussen mij en de desbetreffende persoon tot stand gebracht, waarbij ik de ziel mag spreken. In dit contact communiceert het kind of de volwassene via beelden en woorden de innerlijke belevingswereld.

In de afstemming vindt ongefilterde communicatie plaats die eerlijk, direct en confronterend kan zijn, maar altijd verhelderend is en bedoeld om te groeien. Er kan een gesprek plaatsvinden, zie ik beelden van de huidige situaties, vroeger en eerdere levenservaringen.

De afstemming is bedoeld en waardevol voor zowel kinderen als volwassenen.

Prijs

€ 65,-

Reading aanvragen

Je kunt je aanvraag indienen via dit formulier.

Binnen twee weken ontvang je van mij de reading als een gesproken bericht terug. Dit kan een korte en krachtige boodschap zijn, maar een lang bericht is ook mogelijk. Geheel afhankelijk van wat er op dat moment verteld wil worden en wat er speelt.

    Informatie die je zou willen delen betreffende de aanvraag:

    Foto van jouw kind (Max 10MB)*: