Seksuele energie

Onze seksuele energie is de meest onderschatte levenskracht. Seksuele energie is vloeibaar licht. Het is naast een seksuele ervaring tussen mensen ook pure creatieve kracht. Het is de onvoorwaardelijke uitwisseling van liefde. Onze seksuele energie, onze levenskracht is onschuldig. Alles bevat deze krachtige impuls. In de diepste laag is het ons verlangen om liefde te geven.

Er is ongelooflijk veel energie nodig om deze energie op slot te houden, maar jammer genoeg gebeurt dit wel: vanwege schaamte, beoordelingsvermogen, emotionele verwondingen, seksueel trauma en opzettelijke manipulatie door culturele conditionering.

Wanneer we naar binnen kunnen keren en deze emotionele, energetische en fysieke samentrekkingen loslaten die deze vrije flow van onze levenskracht blokkeren, gebeurt er iets ongelooflijks: onze levendigheid ontwaakt. Levendigheid staat voor passie, extase, opwinding, geluk en het vuur in ons.

Het voelt als thuiskomen…. Misschien voor het eerst in dit leven. We realiseren ons dat we magische, krachtige wezens zijn, verbonden met al het leven. Alles is mogelijk.

We zijn niet ons werk, geld, onze ouders, onze slechte relaties, onze emotionele wonden of onze gezondheidsproblemen.

Wij zijn MAGISCHE wezens!!

We zijn gemaakt om lief te hebben en geliefd te zijn, te creëren, te genieten, te inspireren en geïnspireerd te worden.

Seksualiteit is zoveel meer dan het hebben van seks.
Vrouwen die geen lust en opwinding ervaren, zijn vaak niet geaard en verbonden met hun bekkengebied en hebben hierdoor moeite met creëren en manifesteren. Ik weet waar ik over praat/ schrijf. Het kostte me jaren om tot dit inzicht te komen. Het heeft mijn leven letterlijk op veel manieren veranderd in de meest positieve vorm

IPT kan een mooie uitnodiging zijn om deze seksuele energie in jou te doen ontwaken. Om je opnieuw te laten verbinden met je lijf, je seksuele verlangens, je vermogen om diep lief te hebben en je te herinneren aan je immense kracht en het ZIJN van deze creatieve sensuele VROUW!!!